Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

AYTONOHTO

  

Στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ, διάβασα τις παρακάτω γραμμές:
  «Η Ε.Ε. προσπαθεί να παραπλανήσει τους Ευρωπαίους και να μας κάνει να πιστέψουμε ότι οι κυβερνήσεις μας, δεν έχουν καθήκον στην προστασία της κοινωνίας αλλά στην ανοχή της κοινωνίας μας»
  Πόσο σωστή άποψη!! Συνοψίζει σε λίγες γραμμές, την πλάνα πολιτική της Ε.Ε. των τραπεζών.
  Έχουν μετακινήσει το κέντρο βάρους της πολιτικής στην Ευρώπη, από την ευημερία των Λαών, στην ευημερία των funds, ομολόγων, μετοχών και επενδύσεων.
  Κρύβοντας επιμελημένα, ότι ο Λαός ποτέ δεν κατέχει funds, ομόλογα, μετοχές και επενδύσεις και συνεπώς δεν γίνεται να είναι συνδεδεμένη η ευημερία του με αυτά.
  Όταν κάποια ψήγματα πλούτου, περνούν στην ιδιοκτησία του Λαού, «κάτι συμβαίνει» και απαξιώνεται η περιουσία αυτή (βλέπε μικρό-ομολογιούχοι και PSI). Ζούμε τραγελαφικές ημέρες. Οι φτωχοί είναι υπόλογοι αν καταφέρουν να στραμπουλίσουν κανένα χιλιάρικο και οι βρυκόλακες του κέρδους στο απυρόβλητο για κλεμμένα δις !!
  Η πρώτη και κύρια υποχρέωση των απανταχού κυβερνήσεων είναι η ευημερία των λαών. Η προστασία και η φροντίδα των αναγκών των λαών.   
  Όλες οι λειτουργίες μιας κυβέρνησης όπως η οικονομία, πρέπει να είναι προς όφελος του Λαού του κράτους κι όχι προς όφελος ξένων πληθυσμών και ξένων οικονομικών σχηματισμών.
  Απλά κι αυτονόητα πράγματα αλλά πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε, διότι όπως έλεγε κι ο Ταλεϋράνδος : «Όταν κάτι είναι αυτονόητο, γίνεται ακόμα πιο αυτονόητο όταν το λέμε».
  Δυστυχώς ζούμε στην εποχή της παραπλάνησης και του ψεκασμού του μυαλού μας από τις τηλεοράσεις.   
  Έχουμε καθήκον να μην καταπίνουμε αμάσητη την χημική τροφή των ΜΜΕ αλλά να την περνάμε από το φίλτρο του μυαλού μας.

  Έχουμε καθήκον να απαιτήσουμε από τις κυβερνήσεις μας και από το διοικητήριο της Ε.Ε. την ευημερία των Λαών και την απαξίωση των τοκογλύφων.