Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΙΛΙΑ ΧΡ. ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Χ.Α.

       Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για την ομιλία του Βουλευτή Επικρατείας του Λαικού Συνδέσμου, Χρήστου Παππά. Από τα αναγραφόμενα, φαίνεται ότι ήταν ενδιαφέρουσα. 
       Χρήσιμο θα ήταν, να ανακοινώνονται αυτές οι ομιλίες νωριτερα ώστε να προλαβαίνουν να ενημερώνονται οι πολίτες, που δεν έχουν πολλές ευκαιρείες να δουν και να ακούσουν τους Βουλευτές του Εθνικιστικού κινήματος, εκτός Βουλής.




       " Την Τετάρτη 02.11.2016 στα γεμάτα κόσμο γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων, πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ομιλία από τον συναγωνιστή βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά. Αρχικά ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος αναφέρθηκε σε τρέχοντα θέματα της Τοπικής και συνεχάρη τα μέλη της Τοπικής για την συμμετοχή τους και την άψογη παρουσία τους στις πρόσφατες δράσεις της Τοπικής και του Κινήματος. Ιδιαίτερα επεσήμανε την υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά των μελών της Τοπικής στην τελετή μνήμης των ανάνδρως δολοφονηθέντων αδελφών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Στην συνέχεια ο συναγωνιστής μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Κώστας Αλεξανδράκης έκανε έναν κατατοπιστικό σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Ακολούθως ανέγνωσε το εβδομαδιαίο δελτίο Τύπου του Κινήματος, το οποίο ανέλυε την διαχρονική συνεργασία της "δεξιάς" Νέας Δημοκρατίας με το προδοτικό ΚΚΕ.
Κατόπιν έλαβε τον λόγο ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ο οποίος στην εξαίρετη πολιτική ομιλία του, περιέγραψε τον γεμάτο εμπόδια αγώνα της Χρυσής Αυγής για την σωτηρία του Ελληνισμού. Τόνισε δε ότι είναι καθήκον κάθε χρυσαυγίτη να συμμετέχει με αμείωτη δύναμη και επιμονή σε αυτόν τον αγώνα, γνωρίζοντας ότι μαχόμεθα εναντίον όλων των άλλων "κοινοβουλευτικών" κομμάτων.
Τέλος επεσήμανε ότι αυτή ακριβώς η πίστη στο δίκαιο του αγώνα της Χρυσής Αυγής είναι αυτή που θα μας φέρει και την τελική Νίκη. Η εκδήλωση έληξε, ως είθισται, με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής."