Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ




Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς πάντα ακούραστος και πάντα αεικίνητος πήγε στη Καλαμάτα μαζί με τον βουλευτή Αντώνη Γρέγο για τους εορτασμούς απελευθέρωσης της πόλης.
Βλέποντας τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, στην επέτειο αισθάνθηκα ότι κάτι επιτέλους γίνεται !! Υπήρχε εκεί συντεταγμένη η πολιτεία, με στρατιωτικούς, πολιτικούς, πολίτες, παρελάσεις, σημαίες.
Όμως η παρουσία των ΧΑυγητών, έκανε τη διαφορά.
Βλέπετε όλο το υπόλοιπο κράτος μας έχει απογοητεύσει.



Μόνον η Χρυσή Αυγή φέρνει δονήσεις Ελληνικές, κάτι σαν τύμπανα Εθνεγερσίας. Ένας καινούργιος σηκωμός ακολουθεί τα βήματα των ΧΑυγητών. Μια περηφάνια στο περπάτημα κι ένα βλέμμα που αψηφά ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !!
Όπως έκαναν οι πρόγονοι που αψήφισαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Έτσι και οι ΧΑυγήτες αψηφούν την Σιωνιστική Αυτοκρατορία.

Δεν θα με πιστέψετε αλλά δεν μιλάω πολιτικά. Μιλάω Ελληνικά!! Και μου θύμισαν να μιλάω Ελληνικά οι ΧΑυγήτες. Όλοι οι άλλοι φράγκεψαν.
Οι δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, ήταν εμψυχωτικές, ήταν επαναστατικές, ήταν Ελληνικές. Γιατί άραγε οι άλλοι δεν μιλάνε έτσι; Αναρωτηθείτε. Το κόμμα των κομμάτων προτιμά να μιλά πολιτικά ορθά, ενώ ο Χρήστος Παππάς μίλησε σαν Υπασπιστής του Κολοκοτρώνη. Και ποιός έχει το ειδικό βάρος να αψηφήσει τον Κολοκοτρώνη;
Δείτε εδώ το video των δηλώσεων του Χρήστου Παππά: