Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, 
στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν από την πικρή εκείνη νύχτα του 1996 όταν στα γαλανά νερά του Αιγαίου έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος οι τρεις γενναίοι των Ιμίων, τους οποίους τιμήσαμε και αυτή τη χρονιά μέσα σε καθεστώς απαγορεύσεων από τους εθνομηδενιστές. Η θυσία των τριών παλληκαριών δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΕ γι’ αυτούς που εξουσιάζουν την χώρα μας σαν νέοι τουρκο-κοτσαμπάσηδες και έτσι το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας δήλωσε με ανακοίνωσή του: “Οι βράχοι των Ιμίων, τα χωρικά τους ύδατα και ο εναέριος χώρος τους είναι αποκλειστικά υπό την τουρκικήν κυριαρχία”!
Και για να μη μένει καμία αμφιβολία τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι τουρκικά πολεμικά πλοία περιπολούν γύρω από τα Ίμια και διαφυλάσσουν την… τουρκική ακεραιότητα της Τουρκίας! Πράγμα το οποίο δυστυχώς ήταν πέρα για πέρα αληθινό… Απαντώντας, το χάρτινο κοκκοράκι των Αθηνών, το ψευτορωμαίικο των νεομπολσεβίκων (το ίδιο θα συνέβαινε εάν ήταν στην εξουσία οι φιλελεύθεροι) βγαίνει και απαντά με ανακοινώσεις, πιστεύοντας ότι η Ιστορία γράφεται με ανακοινώσεις και τα σύνορα της Πατρίδας υπερασπίζονται με άδεια λόγια του αέρα...

Το "ΤΑΜΠΟΥΡΙ" στηρίζει εμπράκτως την ελευθερία έκφρασης και αναμεταδίδει τις αναρτήσεις της Τ.Ο.Αμπελοκήπων του "Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή" τα οποία τόσο αντιδημοκρατικά έχει αποκλείσει το Facebook, χωρίς κανένα λόγο, αφού δεν είναι ούτε προσβλητικά ούτε υβριστικά.