Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Χρυσή Αυγή: Η ώρα της επιστροφής! του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η "αποπολιτικοποίηση" βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα!
Ο λαός είναι αδιάφορος για την πολιτική και ο καθένας κοιτάζει τον εαυτούλη του κατά το κοινώς λεγόμενον και περιορίζεται σε όσα αφορούν το ατομικό του συμφέρον. Τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας χρήζουν πολιτικής και κοινωνικής εκτιμήσεως. Μέσα στη Βουλή σε ομιλία μου κατήγγειλα ευθέως το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι το χειρότερο που έκανε δεν ήταν ότι εξαπάτησε πολιτικά τον Λαό και δεν έσκισε τα μνημόνια, αλλά ότι με την στάση του αυτή τον απογοήτευσε και τον οδήγησε σε μια απόλυτη παθητικότητα…
Πριν λίγες ημέρες στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, ο καθηγητής του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ κ. Σεβαστάκης έγραψε ένα άρθρο με τίτλο “Η ΝΕΑ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ”, άρθρο στο οποίο περιγράφει αυτό ακριβώς το οποίο κατήγγειλα στη Βουλή!
“Η νέα αποπολιτικοποίηση”
Πράγματι, μετά από μία έντονη τετραετία (2010-2014) πολιτικοποιήσεως του Λαού και εντόνου ενδιαφέροντος των πολιτών για τις εξελίξεις, ήλθε ξαφνικά ο κορεσμός, η αηδία, η απογοήτευση, η άρνηση για πολιτική. Γράφει σχετικά στο άρθρο που ανέφερα, ο κ. Σεβαστάκης: “Το καλοκαίρι του 2015 και το δημοψήφισμα αποτελούν μια ποιοτική τομή. Έκτοτε μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι βαθαίνει η αποπολιτικοποίηση ως παθητική αντιπολιτική και αρνητικό ψυχικό ρήγμα.”